Projecten

Lesprogramma 75 jaar Vrijheid

In opdracht van Stichting Stelling 33 werkt Kim Ontwerpt Samen met andere creatieve teamgenoten om een lesprogramma te realiseren in het Westland voor basisscholen in het kader van 75 jaar Vrijheid. De video hierboven laat één van de locaties zien waar het lesprogramma gegeven gaat worden. Het lesprogramma start in het voorjaar van 2021 en daagt de kinderen uit om op een andere manier naar bunkers in hun leefomgeving te kijken, onder het motto; 

“Een bunker in je tuin, wat doe jij er mee?”

 

Samenwerking: Peter de Krom, Raymond Spinnewijn en Merel van der Linden. Grafische vormgeving van de flyer is verzorgd door Timon van der Hijden, studio Timon van der Hijden.

 

Logo

TOF staat voor “tegen onnodige frustratie” en is een initiatief van Pamela te Kulve en Petra Cruiming binnen de coaching branche. Het logo is een mix van Pamela en Petra en in de kick-off sessie hebben we samen de kernwaarden ontwikkeld en is dit vertaald naar het logo.

Logo

Ontbijt voor Profijt is dé netwerkclub voor wakkere ondernemers in Delft. Kimberley heeft door het bijwonen van de ontbijtsessies de herontwikkeling van het logo vertaald en verbeeld. Het logo sluit nu veel beter aan bij waar de netwerkorganisatie voor staat.

Flyers

Ontbijt voor Profijt is dé netwerkclub voor wakkere ondernemers in Delft. Na het herontwikkelen van het logo kwam de flyer. De flyer vertelt en verbeeldt wie zij zijn als organisatie met als doel om nieuwe leden aan te laten sluiten.

Illustraties bedrijfsproces

In samenwerking met Hoom Communicatie heeft Kim Ontwerpt Samen de nieuwe website van Kwaliteitloods verzorgd. 

 

Na de kick-off sessie met Kwaliteitloods heeft Kimberley de visie vertaald naar beeld. Een algemene illustratie waarin Kwaliteitloods meedenkt in een proces en oplossingen aanreikt. En van iedere rol waarin Kwaliteitloods iets kan betekenen voor jouw bedrijf van Kwaliteit Strateeg tot Interim Manager een aparte illustratie.

 

Bekijk de website voor alle illustraties: www.kwaliteitloods.nl.

Social Media

Kimberley is lid en contentmaker bij Ontbijt voor Profijt. Sinds haar lidmaatschap verrast zij de andere leden met verschillende creatieve ideeën voor de Social Media op de kanalen van LinkedIn en Instagram. Content vertaald naar beeld en tijdens de zomerstop vertaald naar video, of eerder bekend als vlogs. De filmopnames en editing van de video’s zijn verzorgd door Marcel Gerbrands van VideoVakwerk. 

Bekijk hieronder onze leuke samenwerking. 

OVP Zomertour 2020 - Guus

Tijdens de Ontbijt voor Profijt zomertour gaan we op wisselbeurt langs bij verschillende leden. De aftrap van de zomertour was bij Guus Massar van Massar Beheer in Delft waar hij ons van harte welkom heette.

OVP Zomertour 2020 - Gerrit

De invulling van de Ontbijt voor Profijt zomertour bepaalt ieder lid zelf. Tijdens de tweede sessie organiseerde Gerrit Strooker van firma Gemms een heerlijke plek in de natuurrijke omgeving van de Delftse Hout. 

OVP Zomertour 2020 - Kimberley

Ontbijt voor Profijt verliet Delft voor de mooie omgeving bij de Rottemeren. Kimberley verraste de leden door haar entree te maken op haar racefiets en vertelt waarom zij de anderen hier uitnodigt en hier graag komt.