Creativiteit toevoegen aan
je thema onderwijs?

Creativiteit aanwakkeren
bij je leerlingen?

Dan zit je bij De Ontwerpjuf helemaal goed! 

Mijn naam is Kimberley en ik ben De Ontwerpjuf.

"De benen zijn de wielen van creativiteit."
- Albert Einstein

In de benen, op pad op weg naar creativiteit dat is wat ik doe met de lessen en expedities van De Ontwerpjuf. Onderweg ontdekken de kinderen hun eigen bron van creativiteit. Hoe meer ze hun eigen creativiteit ontdekken hoe makkelijker ze het kunnen gebruiken. Een creatieve kijk op de wereld om je heen geeft zelfvertrouwen. Creativiteit maakt je flexibel en is onmisbaar voor het bedenken van (nieuwe) oplossingen voor kleine en grote dagelijkse uitdagingen, op school, thuis of welke omgeving dan ook.

De Ontwerpjuf in de klas

De Ontwerpjuf kan de vaste leerkrachten ondersteunen of een lessenreeks ontwerpen en ontwikkelen wat aansluit bij de behoeften en leerdoelen van de leerlingen. Eenmaal op expeditie, ontdekken zij hun creatieve talent en experimenteren zij met allerlei vaardigheden die in de toekomst ook van pas komen.

Expedities op maat

Expedities zijn er in allerlei maten, een reeks van een x-aantal lessen of structurele aanvulling in de vorm van een halve of heel dagdeel tussen de schoolvakanties in of voor een heel schooljaar. Expedities op maat kunnen over alleen creatieve vaardigheden gaan of we kunnen er kerndoelen aan koppelen.

 

Ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Expeditie in uitvoering

De Bunkerexpeditie is ontwikkeld voor primair- en voortgezet onderwijs. In opdracht van Stichting Stelling 33 en Westland Cultuurweb. Een samenwerking met leerkrachten en het Historisch Archief Westland. Het hele proces, de inhoud, de workshops op locatie en in de klas, lesmateriaal en tentoonstelling zijn vormgegeven en begeleid door De Ontwerpjuf. 

De Bunkerexpeditie

Meer van
De Ontwerpjuf?

Binnenkort krijgt De Ontwerpjuf een eigen website. 

Wil je op de hoogte blijven? 

 

Stuur me gerust een mailtje.

P4210136

Zal ik met je meedenken?

 

Ben je benieuwd of de werkwijze van De Ontwerpjuf bij jullie past? 

 

Heb je een aanvraag, wil je een vrijblijvende kennismaking 

of meer informatie, ik denk graag met je mee.

 

 

hallo@deontwerpjuf.nl

tel:+31683595767