De Ontwerpjuf

Kimberley wordt enthousiast van het samenwerken met kinderen, van hun onbevangenheid en creativiteit krijgt zij veel energie! De Ontwerpjuf is de tweelingzus van Kim Ontwerpt Samen, ieder met een andere doelgroep.

Het nieuwe samenwerken

Kimberley ervaart in haar ontwerpmethode dat het de creativiteit bij de opdrachtgever extra stimuleert. Hierdoor ontstaat er iets nieuws wat van beiden is, niet alleen van de ontwerper of opdrachtgever. 

Dat maakt 1+1=3.

Werken(d) voor de toekomst

Deze onderzoekende en ontwerpende methode wil Kimberley meegeven aan de kinderen, waar leerdoelen verbonden worden met hun eigen leefomgeving. Een voorbeeldproject is het lesprogramma over 75 jaar Vrijheid voor basisscholen in het Westland, in het voorjaar van 2021.

Creativiteit is toepasbaar in ieder beroep wat later wordt uitgeoefend. Het omgaan met verschillende vraagstukken in de toekomst vraagt ook vaak om een andere denkwijze. Door hier met creatieve tools op een interactieve manier mee om te gaan, krijgen de kinderen de ruimte om te experimenteren en vrij te fantaseren! 

Gezocht: Professionals uit het onderwijs

Ken of ben jij een leerkracht, extern vakleerkracht, hoofd van een scholengemeenschap of cultuurinstelling, of professional op het gebied van kinderontwikkeling, en word je enthousiast van het lezen hiervan? 

Kimberley kijkt uit naar een kennismaking met je.