Een kaartje met een nieuw levensverhaaltje...

Naast dat Kimberley voor het onderwijs en musea ontwerpt, geeft ze ook invulling aan haar vrije creativiteit bij geboortekaartjes. Dit is ooit zo begonnen voor vrienden en met het kaartje van haar eigen zoon.


Ben je zwanger en is er een kindje op komst? Van harte gefeliciteerd! 


Kimberley helpt je graag verder met een uniek geboortekaartje om jouw kindje welkom te heten op deze mooie wereld. Je kan denken aan een kaartje in dezelfde stijl van de babykamer (passend bij het behang), een knuffeltje wat al klaar ligt of het verbeelden van jullie gezinssituatie (ook bij een broertje of zusje). Zo krijgt het geboortekaartje een persoonlijk levensverhaaltje.

Het Ontwerp

Naast het thema van het geboortekaartje zijn er ook nog tal van andere keuzes om te maken zoals bijvoorbeeld de kleuren, vormen, het formaat, een enkel of gevouwen kaartje, aantal stuks, enveloppen, wel of geen sluitzegels, lettertypes, een gedicht of persoonlijke tekst en andere gegevens. 

 

Heb je daar al ideeën over of nog inspiratie nodig? Kimberley denkt graag met je mee. Mail voor een offerte aanvraag of bel haar gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Als ik de opdracht krijg om een kaartje voor jullie te ontwerpen dan krijg je van mij de geboorteposter in dezelfde stijl cadeau!